top of page

Oppas


Er is niets dat ik zo diep en serieus neem als jou pik in mijn mond. We deelde fantasieën zonder blad voor de mond. Ik verschafte jou mijn dierlijkheid. Waarvoor mens geschapen was. Ik diende dagen lang. Vastgeketend aan het bed. Betaste je mijn lichaam met jouw tong. Streelde je mijn tepels met koud ijs en liet je het glijden langs mijn lies. Je bent een dondersteen die enkel 's nachts zijn ware aard toont. Als het donker is en je vrouw slaapt. Ik paste op jouw kinderen en zo paste jij op mij. We deelde fantasieën. Naïef en volgespoten. Belandde ik zonder pardon nogmaals op jouw chesterfield terwijl je vrouw sliep en jij me van achter nam.


waarom unabashed

 

Seks is geen taboe. Dagelijks genieten er miljoenen mensen van. Praten ze er over, doen ze het voor de eerste keer. Het is iets wat elke seconde van de dag voorkomt in iemands leven en nog, wanneer ik deze verhalen aan een stel van mijn vrienden laat lezen, beginnen enkelen van hen zich ongemakkelijk te voelen, maar waarom?

 

Ik denk dat ik schrijf wat vele mannen en vrouwen in hun fantasien werkeijkheid laten worden. Ik schrijf wat ze niet hardop durven uit te spreken. Ik schrijf over de man en waarom een vrouw zo graag begeert wilt worden. Ik schrijf over relaties en hoe de seks zou moeten zijn. Ik schrijf over de werkelijkheid tussen de lakens en die werkelijkheid is schaamteloos!

 

 

 
 RECENT POSTS: 
 FOLLOW unabashed 
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
  • Instagram B&W
 SEARCH BY TAGS: 
Er zijn nog geen tags.
bottom of page