top of page

De eerste ontmoeting


Je stem had ik horen zeggen wat je met me wilde doen, maar jij had me met nog geen vinger aangeraakt. Je daagde me uit om naar je huis te komen. In de verwachting dat ik dat toch niet zou doen. Maar ik trek die stoute schoenen juist aan, daarvoor kende je me nog niet goed genoeg. Even later stond ik voor jou huis aan de gracht. "Ik sta voor je deur doe je open". Nu stond ik voor je. Klein beetje onwennig. Ik voelde de spanning. Een soort elektrisch veld. Ik nam plaats op het blad van je kookeiland. 'Hoor je nu eigenlijk te werken?' vroeg je mij. Ik was mijn werk even ontglipt. Ik kon het niet meer houden. Mijn slipje nat van jouw geilen woorden. ik voelde de afstand. Je ging een paar meter van mij af zitten. Je hield je in. Want je wist dat dit verboden was en toch liet jij me jouw huis binnen. Niet slim alfaman. 'Mag ik je zoenen?' In een paar seconden lag ik voorover op jouw kookeiland. Geen moeite. Zo naar binnen. Zo naar binnen als binnen bij jouw voordeur. De voordeur die je eigenlijk gesloten had moeten houden. Ik voelde het komen. Jij spoot me vol binnen vijf minuten. Ik verliet het kookeiland en daarmee jouw huis. Volgespoten en terecht voldaan terug. Terug naar kantoor.


waarom unabashed

 

Seks is geen taboe. Dagelijks genieten er miljoenen mensen van. Praten ze er over, doen ze het voor de eerste keer. Het is iets wat elke seconde van de dag voorkomt in iemands leven en nog, wanneer ik deze verhalen aan een stel van mijn vrienden laat lezen, beginnen enkelen van hen zich ongemakkelijk te voelen, maar waarom?

 

Ik denk dat ik schrijf wat vele mannen en vrouwen in hun fantasien werkeijkheid laten worden. Ik schrijf wat ze niet hardop durven uit te spreken. Ik schrijf over de man en waarom een vrouw zo graag begeert wilt worden. Ik schrijf over relaties en hoe de seks zou moeten zijn. Ik schrijf over de werkelijkheid tussen de lakens en die werkelijkheid is schaamteloos!

 

 

 
 RECENT POSTS: 
 FOLLOW unabashed 
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
  • Instagram B&W
 SEARCH BY TAGS: 
Er zijn nog geen tags.
bottom of page