top of page

Londen


In de vlucht naar Londen zat je naast me. Net iets te dichtbij. Zenuwachtig, dat werd ik van je. Als je hand langs mijn bovenbeen glijd. Ik weet dat je kijkt. Mijn blik probeer ik te focussen op het gangpad naast me, maar het vliegtuig is veel te klein. Ik heb geen ruimte, ik kan je blik niet ontwijken. 52 minuten lang. Ik voel de spanning stijgen. Het vliegtuig zet de daling in. Turbulentie. Jij brengt turbulentie. Als ik voor je het vliegtuig uitloop. Zachtjes knijp je in mijn bil. Ik kijk niet om en loop door naar de douane. Dan pak je me bij mijn arm. "Geef je telefoon" zeg je tegen mij. Ik rijk mijn telefoon aan en zie hoe jij je nummer in mijn telefoon zet. Bel je als jeLonden wilt beleven?" Vraagt hij. Ik denk heel veel, maar Het enige wat ik zeg is "oké" ik kijk op mijn telefoon en zie de naam Luuk staan. Ik kijk op van mijn telefoon en hij is verdwenen uit mijn beeld. Die avond, na de award show die ik met mijn werk had, bel ik hem. "Hoi Luuk" waar was je nu ineens? Je overrompelde me een beetje" Haha ja dat merkte ik" zegt Luuk. Zie ik je vanavond?" "Ja, Aqua, om half 11 - tot dan" " tot dan" zeg ik. In mijn net iets te strakke mos groene jurk en veel te hoge Hakken vertrek ik in een uber naar aqua. Als ik aankom staat hij bij de ingang op mij te wachten. Strak in pak. Zoals veel mannen in Londen. "Niet verkeerd" zegt hij. Een security stuurt ons richting de liften. Daar sta ik dan alleen met jou. In een lift. Je komt dicht bij me staan. Ik word opnieuw zenuwachtig. Dat heb ik niet vaak. Dan gaat de lift open. We hangen onze jas op, en een vriendelijke dame begeleid ons naar een iets te knus hoekje. Sake staat op tafel. Alsof hij wist dat ik dat dronk. Alsof dat zo moest zijn. Paar drankjes verder. Ik ken je. Je bent goed gezelschap. Je zoent me. Je streelt me bovenbeen. Ik streel langs je maatpak. Langs je gulp. Je bent hard. "Ik zie je zo in de vrouwen toiletten." Fluister ik in je oor. Een minuut later volg je mijn sporen. De Japanse toiletten zijn groot, gelukkig maar. Die ruimte heb je nodig. Je duwde me tegen de wastafel. Kijkend naar me in de spiegel. Je schuift mijn jurk omhoog. Slipje naar de zijkant. Komt er iemand binnen? Stoten. Harder. Natter. Ik probeer niet te hard geluid te maken. Nog harder. Tot je schokkend klaar komt. Terug aan tafel. Naar dat knusse hoekje. Ik lach en jij lacht naar mij, omdat we weten dat dit een lange nacht gaat worden.


waarom unabashed

 

Seks is geen taboe. Dagelijks genieten er miljoenen mensen van. Praten ze er over, doen ze het voor de eerste keer. Het is iets wat elke seconde van de dag voorkomt in iemands leven en nog, wanneer ik deze verhalen aan een stel van mijn vrienden laat lezen, beginnen enkelen van hen zich ongemakkelijk te voelen, maar waarom?

 

Ik denk dat ik schrijf wat vele mannen en vrouwen in hun fantasien werkeijkheid laten worden. Ik schrijf wat ze niet hardop durven uit te spreken. Ik schrijf over de man en waarom een vrouw zo graag begeert wilt worden. Ik schrijf over relaties en hoe de seks zou moeten zijn. Ik schrijf over de werkelijkheid tussen de lakens en die werkelijkheid is schaamteloos!

 

 

 
 RECENT POSTS: 
 FOLLOW unabashed 
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
  • Instagram B&W
 SEARCH BY TAGS: 
Er zijn nog geen tags.
bottom of page