top of page

Vakantie seks


Alsof het er voor ontworpen is. Als je een stelletje bent en op vakantie gaat. Je voor de eerste keer de hotelkamer binnentreed. Je bekijkt de glazen douch en waar de spiegels hangen naast het bed. Deze kamer lokt geilheid uit en we zijn nog maar net binnen.

Tijdens de rit met de taxi kon je al amper van mij afblijven. Ik voelde jouw handen tussen mijn benen glijden, want je wist waar we naar toe gingen. Mijn benen waren klef van de hitte, maar die enkele aanraking maakte dat het nat werd tussen mijn benen. De taxi chauffeur zou kunnen meekijken wat er zich tussen mijn benen afspeelde. Teveel gedronken. Te weinig aan elkaar gezeten en dan stapelt het zich op. De taxi arriveerde. Jij haalde jouw hand tussen mijn benen vandaan en kneep in mijn kont terwijl ik de taxi uit stapte. Vluchtig liepen wij naar de kamer. Kleren uit. Gordijnen open, deuren open. Naakt het zwembad in. Terwijl ik uitkeek over de bossen, de natuur en dieren. We paste ons aan. Jij begon harder te kreunen en ik beet harder op je lip. We gingen tekeer als dieren. Was dit altijd maar zo. Ook als we terug waren thuis. Ik mis het nu al. Deze mooie herinneringen. De glazen douche, de spiegels boven het bed, de overstromende jacuzzi en de invinity pool. Vakantie seks.


waarom unabashed

 

Seks is geen taboe. Dagelijks genieten er miljoenen mensen van. Praten ze er over, doen ze het voor de eerste keer. Het is iets wat elke seconde van de dag voorkomt in iemands leven en nog, wanneer ik deze verhalen aan een stel van mijn vrienden laat lezen, beginnen enkelen van hen zich ongemakkelijk te voelen, maar waarom?

 

Ik denk dat ik schrijf wat vele mannen en vrouwen in hun fantasien werkeijkheid laten worden. Ik schrijf wat ze niet hardop durven uit te spreken. Ik schrijf over de man en waarom een vrouw zo graag begeert wilt worden. Ik schrijf over relaties en hoe de seks zou moeten zijn. Ik schrijf over de werkelijkheid tussen de lakens en die werkelijkheid is schaamteloos!

 

 

 
 RECENT POSTS: 
 FOLLOW unabashed 
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
  • Instagram B&W
 SEARCH BY TAGS: 
Er zijn nog geen tags.
bottom of page