top of page

Naakt tuinieren

Ik kijk naar je terwijl je naakt mijn bonsaiboom knipt. Hoe geduldig je om gaat met de kleine takjes en streeft naar precisie. Mijn handen waren allang aan het trillen. Deze vorm van geduld heb ik niet. Even twijfel ik of jouw aandacht nog wel terug komt naar mijn naakte lichaam die op de sofa op jouw aan het wachten is. Dit is jouw manier van teasen. Even laten zien dat ik op mijn beurt moet wachten. Dat ik nog niet zo belangrijk ben. En dat knaagt aan me. Ik open mijn mond en wil iets tegen je zeggen, maar je gebied me mijn mond te houden. Mijn geduld is op en met mijn hand glijd ik af naar mijn clitores. Ik begin mezelf te bevredigen. Heel voorzichtig zie ik je ogen opnieuw mijn richting opkijken. Ik zie zelfs een kleine grijns verschijnen. Je legt het kleine schaartje neer en laat de bonsaiboom voor wat het is. Je gaat voor me zitten op de poef van de sofa. Wijdbeens, met je deels stijf gevoerde pik in je hand. Je kijkt naar hoe ik mezelf bevredig. Met precisie. Deze vorm van geduld heb jij niet. De rollen zijn omgedraaid. Nu tease ik jou. Je mag me me nog niet aanraken. Enkel kijken. En hoe je naar me kijkt, Ik ken deze blik. Ik Kan jouw gedachtes lezen. Deze blik is een bevel. Ik stop met mezelf bevredigen en leg mezelf over de rand van de sofa neer. Je duwt me billen een beetje uit elkaar en penetreert me diep. Je voelt je machtig als je me heupen hard naar achter trekt en je pik nog dieper in me gaat. Ik kreun. Ik schreeuw. Hier had ik op gewacht. Geduld is een schone zaak.


waarom unabashed

 

Seks is geen taboe. Dagelijks genieten er miljoenen mensen van. Praten ze er over, doen ze het voor de eerste keer. Het is iets wat elke seconde van de dag voorkomt in iemands leven en nog, wanneer ik deze verhalen aan een stel van mijn vrienden laat lezen, beginnen enkelen van hen zich ongemakkelijk te voelen, maar waarom?

 

Ik denk dat ik schrijf wat vele mannen en vrouwen in hun fantasien werkeijkheid laten worden. Ik schrijf wat ze niet hardop durven uit te spreken. Ik schrijf over de man en waarom een vrouw zo graag begeert wilt worden. Ik schrijf over relaties en hoe de seks zou moeten zijn. Ik schrijf over de werkelijkheid tussen de lakens en die werkelijkheid is schaamteloos!

 

 

 
 RECENT POSTS: 
 FOLLOW unabashed 
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
  • Instagram B&W
 SEARCH BY TAGS: 
Er zijn nog geen tags.
bottom of page