top of page

Ochtend sessie


Die nacht droomde ik. Ik droomde over hoe jij sabbelde aan mijn oor. Hoe je mij stevig beet pakte. Hoe je jouw stijve lul tegen mij aan drukte. Net zo lang totdat hij er vanzelf ingleed. En op het moment dat dat gebeurde, ontwaakte ik.

Ik voelde naast me, bed leeg. Mijn hand gleed onder de lakens naar mijn poes. Nat. Zo intens geil werd ik wakker. Mijn dromen plagen me. Alsof mijn dagelijkse gedachtes dat al niet genoeg doen. Ze achtervolgen me, op weg naar werk, in meetings, in de sportschool.

Ik haal mijn hand onder de dekens vandaan en begeef mezelf richting de douche. De droom blijft zich herhalen in mijn hoofd en ik weet dat ik hier iets mee moet doen. Ik zet de douche aan en ga er onder staan. Uit het kastje naast de douche pak ik mijn vibrator. Alleen dit kan me kalmeren. Mijn ene hand glijd over mijn net nat geworden borsten. Mijn andere hand richt de vibrator op mijn clit. Mijn gedachten gaan terug naar mijn droom en de onbekende man die aan mijn oor sabbelde. Ik wil het afmaken.


waarom unabashed

 

Seks is geen taboe. Dagelijks genieten er miljoenen mensen van. Praten ze er over, doen ze het voor de eerste keer. Het is iets wat elke seconde van de dag voorkomt in iemands leven en nog, wanneer ik deze verhalen aan een stel van mijn vrienden laat lezen, beginnen enkelen van hen zich ongemakkelijk te voelen, maar waarom?

 

Ik denk dat ik schrijf wat vele mannen en vrouwen in hun fantasien werkeijkheid laten worden. Ik schrijf wat ze niet hardop durven uit te spreken. Ik schrijf over de man en waarom een vrouw zo graag begeert wilt worden. Ik schrijf over relaties en hoe de seks zou moeten zijn. Ik schrijf over de werkelijkheid tussen de lakens en die werkelijkheid is schaamteloos!

 

 

 
 RECENT POSTS: 
 FOLLOW unabashed 
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
  • Instagram B&W
 SEARCH BY TAGS: 
Er zijn nog geen tags.
bottom of page